|
Nu esti logat.
Ce inseamna pt voi "a insela"?-3#39 2008-02-15 22:40:28
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?
mda...nu pot sa zic ca nu ai dreptate...dar nu ar fi mai bine sa faca dragoste numai cu tine si sa se gandeasca numai la tine? Offline #40 2008-02-15 22:41:07
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?asta ar fi idealul....dar cam greu in zilele noastre #41 2008-02-15 22:41:52
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?andrutza...nu o scoateti cu mine la capat cu cafeaua asta Offline #42 2008-02-15 22:42:59
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?poate clienta respectiva nu va accepta sa se culce cu el www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #43 2008-02-15 22:43:39
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?Dupa vreo 2-3 luni de cand eram impreuna, puiu meu a facut sex cu alta intr=o seara. A venit la mine in dimineatza urmatoare si mi-a povestit. Cu regret, cu lacrimi..si chestii delea, mi-a sups ce s-a intamplat..era o colega de servici care s-a dat la el. A zis ca a fost fata pe care a avut-o cel mai simplu din viata lui. Aia s-a dat la el si el...s-a intamplat o noapte si atat. Mi-a zis ca nu i-a placut si abia dupa ce s-a terminat a realizat ce a facut. Normal ca m-am suparat pe el, ne-am ceratat si i-am zis ca nu mai vreau sa-l vad..sa plece de la mine. Duppa cateva zile tot eu am fost aia care a cedat si l-am cautat pentru ca m-am gandit bine si mi-am dat seama ca ala nu se poate numi inselat, in primu rand pentru ca a fost doar noapte. Si cred ca m-ar fi duruta mai tare daca nu-mi zicea nimic si aflam mai tarziu de la nu stiu cine. L-am iertat, da aia nu inseamna ca am si uitat ce s-a intamplat. SI nici nu cred ca as putea uita. Imi era foarte greu sa am inceredre in el dupa, ma gandeam si eu ca daca a facut-o odata, ce sa-l opreasca sa nu o faca si a 2-a oara? De atunci a trecut aproape un an si m-a facut sa ma din nou incredere in el ca iniante. Insa de uitat eu tot nu am uitat...doar ca nu mai doare ca atunci... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-15 22:43:44
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?Eu vb din pctul meu de vedere, al unei fete, baietii cand invita o fata in oras o fac cu alt scop.... ori ca le place de ea, ori ca o vor in patul lor, doar daca se cunosc demult si sunt prieteni poate sa faca invitatia in scopul de a mai discuta ce-a mai facut etc...dar daca n-o cunoaste sau doar din vedere o stie, o face cu alt scop clar. #45 2008-02-15 22:45:53
Suscriu....e si vina noastra daca ajung sa cedeze alteia.... #46 2008-02-15 22:47:27
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"? ce sarcastica esti mihaela Offline #47 2008-02-15 22:49:18
Parerea mea e ca problemele se rezolva in 2, cu discutii si eventuale compromisuri.. in niciun caz in 3!! Si a accepta ca e vina ta ca s-a culcat cu alta mi se pare o mare aberatie! Poate ca e vina ta, dar el trebuia sa rezolve altfel problema, nu are nicio scuza! Offline #48 2008-02-15 22:50:08
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?sincer, viata asta trebuie sa o iei mai in gluma ca altfel ajungi la spitalul de nebuni www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #49 2008-02-15 22:50:59
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?eu as considera inselat mai mult faptul ca s-ar gandi la alta cand ar fi cu mine, decat ce a facut puiu meu. Cum zicea si loveable...macar s-a gandit la mine cand a facut-o cu aia, deci cea inselata a fost ea, nu eu Ultima oara a fost editat de ancutika (2008-02-15 22:52:20) 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #50 2008-02-15 22:52:18
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?ancutika...asta e cel mai frumos scenariu posibil al unui inselat...asta l-as ierta si eu... Offline #51 2008-02-15 22:54:15
se poate ajunge si la un moment de disparare cand chiar nu mai poti spune nimic si te-ai saturat de aceleasi discutii, cedezi te desparti, te culci cu altul/alta, sau nu te desparti si inseli....si apoi te trezesti, se mai intampla...si se itnampla fff des nu sunt rare cazurile astea, aproape toata lumea trece prin situatii de genul astala un moment dat in viata....depinde mult de situatie, de circumstante, de maturitatea fiecaruia... #52 2008-02-15 22:57:56
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?Loveable si eu am trecut printr-o chestie destul de naspa...eram de 4 ani si 9 luni cu prietenul meu, eu in ultimul timp eram mai mofturoasa, nu-mi mai convenea nimic, el pe atunci nici nu avea bani, nu comunica sufient cu mine, ne-am despartit si s-a culcat cu una la cateva zile, s-a dat aia la el, el era baut suparat etc si a cedat, mi-a recunoscut in voiaj prin mailuri ca m-a inselat dupa ce ne-amd espartit si cand s-a intors din voiaj mi-a spus totul pt ca l-am intrebat eu si am vrut sa stiu....n-a simtit nimic, de intors s-a intors la mine si-a dat seama dc a pierdut, mi-a fost greu sa trec peste, cam 2-3 sapt, acum incep sa uit....vad ca e altfel, se poarta frumos, vb cu mine mult e mult mai diferit decat inainte. #53 2008-02-15 23:03:59
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?Asa e andrutza...depinde mult de situatie si de persoana... Offline #54 2008-02-15 23:06:28
Asa si eu, as muri de propria-mi imaginatie. #55 2008-02-15 23:06:44
asa spunem toate, dar crezi ca lor le intra ceva in tartacuta?? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #56 2008-02-15 23:08:20
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?La mine el a venit cu rpopunerea sa ne despartim si tot el s-a intors la mine, cu toate ca eu am insistat in sapt de dinainte de a pleca sa ne impacam si nu a mai vrut....pe motiv ca ma vedea nefericita alaturi de el si neimplinita si credea ca nu e bun pt mine, a zis ca asta e cea mai buna perioasa sa ne desp cat timp e el in voiaj 3 luni, imig asesc eu pe altul si el ma uita...dar nu si-a dat seama ca o sa-i fie f greu fara mine, abia departe de mine pe mare a constientizat cum e. #57 2008-02-15 23:10:37
Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?daca crezi ca asa e bine pt amandoi, atunci e ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|